Musik i Galleri Korinth

Opera og mad i Galleri Korinth 
Vi er glade for igen i år at kunne invitere jer til en spændende live opera aften med Hetna Regitze Bruun og hendes fremragende Home Opera-team i vores galleri den 8.juni kl 20.
Her kan du i selskab med venner, bekendte og andre nysgerrige sjæle, lytte til to timers uddrag fra operaens verden præsenteret af fire professionelle kunstnere. Osse jer der ikke er de store operafans vil med garanti få en oplevelse i særklasse. Home Opera har netop haft deres koncert nummer 150 i København
Home Opera er et moderne og innovativt operakompagni grundlagt i Berlin, der siden dets start i 2012 har leveret ”opera-ud-af-huset” med et ensemble bestående af professionelle sangere og musikere. Repertoiret er et potpourri af kendte og ukendte arier, klassikere og operetter tilsat en god portion humor, glimt i øjet og selvfølgelig kærligheden til opera.
Billetter købes på her
Vi tilbyder som sidste år, at der kan købes tapas til kr. 200 pr. person, bestilling sker ved at sende en mail til info@nebrot.dk med oplysning om antal deltagere.
Spisning vil være kl 18.00 og sidste år var der rift om pladserne, idet vi til spisningen kun kan være 30 personer, så skynd jer at reservere plads.
Vi glæder os meget til at byde både nye og kendte ansigter velkommen den 8.juni kl 18 eller 20.
Skulle i have nogen spørgsmål er I velkommen til ringe 42403201 eller skrive til os info@nebrot.dk
Musik & Mad i Galleri Korinth
Galleri Korinth Venner er glade for at invitere jer til årets første musikarrangement, Musik &Mad, den 16.marts kl. 18.
Vi får besøg af Jazzopathics en jazztrio med musikere, der alle har gjort sig gældende på den jyske jazzscene. De spiller fransk inspireret swingende og underholdende jazz med en næsten kammermusikalsk tone. Jazzopathics består at Mogens Sønderup på Altsax, Søren Brønniche på Kontrabas og Tom Horn på Guitar.
Det vil være muligt at se Galleriets udstilling med malerier af Nis Schmidt og skulpturer af Erik Flygenring, idet spisningen vil foregå i Galleriets lokaler, Brahetrolleborg slots gamle snedkerbolig i Korinth. Efterfølgende vil vi bevæge os over i privaten, hvor koncerten vil foregå i vores stue, en ramme flere allerede har nydt i forbindelse med Opera og senest til Jule koncerten.
Galleri Korinth som blev startet i august 2015, har holdt en lang række udstillinger med danske og udenlandske kunstnere samt to operakoncerter. I efteråret 2017 stiftede vi kunstforeningen Galleri Korinth Venner som skal stå for forskellige arrangementer i tilknytning til galleriet, herunder planlægger vi at lave 4 koncerter om året. Foreløbig har vi planlagt denne jazzkoncert i 16.marts og opera den 8.juni.
Vi vil inden koncerten servere 3 stykker smørrebrød, en ostemad og en øl eller et glas vin.
Prisen for Musik & Mad er 150 kr for medlemmer og 200 kr for ikke medlemmer af Galleri Korinth Venner.
Prisen for kun Musik er 75 kr for medlemmer og 100 kr for ikke medlemmer. Koncerten starter kl 19.30.
Billetter bestilles på telefon 42403201 eller ved at sende en mail til info@nebrot.dk med oplysning navn og antal.
Vi glæder os til at byde nye og kendte gæster indenfor til Musik & Mad.
 
Vi glæder os til at se jer
Nancy & Torben
Galleri Korinth | Reventlowsvej 15, Faaborg - Danmark | Tlf.: 42403201 | torben@nebrot.dk